El Pavelló de la Plana acull el Bàsquet contra el Càncer
Serà aquest diumenge 20 de maig a partir de les 10.00 hores i els diners recaptats es destinaran a la rehabilitació de la planta d'hospitalització de l'ICO Badalona
Redacción - 16/05/2012 06:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3987

Aquest diumenge 20 de maig tindrà lloc al Pavelló de la Plana el Bàsquet contra el Càncer organitzat per la Fundació Badalona contra el Càncer. Es tracta d'una de les activitats dintre de la Marató contra el Càncer que any rere any celebra l'entitat amb l'objectiu de recaptar fons per a la lluita contra la malaltia.

Pel que fa al Bàsquet contra el Càncer durant tot el matí de diumenge hi hauran diferents partits que enfrontaran gent molt diversa. El primer partit serà a les 10.00 hores i enfrontarà als regidors de l'Ajuntament de Badalona amb membres de l'Associació Centre Comerç. En aquest cas els comerciants faran una donació a la Fundació Badalona Contra el Càncer de 100 euros cada un.

A les 11:30 hores, tindrà lloc el segon partit entre veterans del Joventut i veterans del FC Barcelona. Per part dels veterans del Joventut participaran Carles Ruf, Josep Maria Margall, Carles Marco, Guifré Lluís, Juanan Morales, Dani Pérez, Jordi Pardo, Jofre Lleal, Antonio Medianero, Jaume Comas, Miki Llorens i Jordi Llorens entrenats per Josep Lluís i Joan Canals.

Arbitraran els dos enfrontaments els ex-àrbitres Víctor Lainez i Ezequiel Barrios i els partits estaran comentats per l'speaker Xavier Morera.

Per a l'organització del Bàsquet contra el Càncer han col·laborat la Regidoria de Comerç i la Penya verd-i-negre del Centre. També han participat amb la cessió de material el Club Joventut Badalona i el Club ABB. Les entrades estaran a la venda el mateix dia a la porta del Pavelló de La Plana. El donatiu serà de 5 € els adults i 3 € els nens. També hi ha la possibilitat de contribuir amb Fila 0 fent un ingrés al compte La Caixa: 2100-0186-52-0200655380

Enguany tot els diners que es recullin en els diferents actes anirà destinat a la rehabilitació de la planta d'hospitalització de l'ICO Badalona, situat a l'àtic de l'Hospital Germans Trias i Pujol.

Així s'ha presentat aquest dilluns al matí en roda de premsa a la qual han assistit la regidora de comerç, la Sra. Rosa Bertran, el regidor de Salut, el Sr. David Gómez, el regidor d'esports, el Sr. Juan Fernández, els President de la Fundació Badalona Contra el Càncer, el Sr. Miquel Carreras i els organitzadors dels partits de bàsquet, el Sr. Guifré Lluís Gol, de veterans del Joventut, el Sr. Esteve Garcia Ossorio, directiu d'Aqua Go, en Marcel Formentí, gerent de Centre Comerç.