El BCIN acull les jornades Internacionals Baetulae sobre la 'Atenció Integral a las Psicosis'
Es fan cada dos anys a càrrec de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi de Badalona
Redacción - 17/05/2012 01:05
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=3995

Els propers dies 18 i 19 de maig se celebraran al BCIN (Badalona centre Internacional de Negocis) la tercera edició de les jornades Internacionals Baetulae sobre la 'Atenció Integral a las Psicosis', a càrrec de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi de Badalona. Es tracta d'unes jornades que la Fundació organitza cada dos anys. Aquest any es faran sota el títol: 'El treball amb les famílies dels pacients amb risc de psicosi'.

Aquestes Jornades són de gran interès sanitari i van dirigides al professional de la salut mental i altres serveis comunitaris.

Les ponències les impartiran prestigiosos professionals de diversos països, com el Professor John Read de la Universitat d'Auckland, Nova Zelanda, coautor del llibre: El sentido de la locura; Professora Dra. Gráinne Fadden de la Universitat de Birmingham, Regne Unit; Professor Dr. Klaus Lehtinen de la Universitat de Tampere, Finlàndia; Dr. Mariano Hernández Monsalve,Madrid; Sr. Francesc Luz de FECAFAMM i AFAMMCA; Sra. Mercè Salvador de la AREP; Professor Dr. Jorge Tizón de la Universitat Ramon Llull de Barcelona i Director de les Jornades, Dr. Josep Mª Roses Marty Patró de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi i Coordinador de les Jornades.