L’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat organitza la desena edició del Mercat del Trasto
Aquesta fira d’objectes usats es farà el diumenge 10 de juny al parc de les Muntanyetes
Redacción - 18/05/2012 03:49
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4003

Arriba una nova edició del Mercat del Trasto, la fira que té com a objectius promoure la reutilització de productes i la reducció de residus, donar valor als objectes usats que es tinguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti així com fomentar la possibilitat d'intercanviar objectes sense cap transacció econòmica. Serà ja la desena edició i tindrà lloc el diumenge 10 de juny, de 10.00 a 14.00 hores, al parc de les Muntanyetes, al barri de Montigalà de Badalona.

Totes les persones que estiguin interessades en participar i muntar una petita parada amb els seus objectes usats necessita inscriure's prèviament a l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Badalona.

Cada participant s'ha de fer càrrec dels seus objectes pel que fa al transport i, sobretot, un cop acabat el mercat. Cal recordar, tal i com a les edicions anteriors, que resta prohibida la venda de productes d'alimentació.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha destacat que "aquest mercat és una oportunitat tant per als ciutadans que es volen desfer d'objectes que ja no utilitzen a casa seva, com per a aquelles persones que encara li poden donar una segona vida a aquests objectes a preus molt simbòlics".

Per muntar una paradeta:

Informa-te'n
Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat
Pl. Assemblea de Catalunya, 9-12
T. 93 483 29 89
mediambient@badalona.cat
www.badalona.cat