Signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i Aigües de Barcelona
Amb aquest conveni les famílies que reben la Renda Mínima d’Inserció no hauran de pagar el consum d’aigua
Redacción - 21/05/2012 04:03
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4020

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el director d'AGBAR Catalunya, Alberto Martínez Lacambra, han signat un conveni de col·laboració que comportarà que les famílies que estan percebent la Renda Mínima d'Inserció (RMI) quedin exemptes del pagament del deute corresponent al consum d'aigua.

La Societat General d'Aigües i la Fundació Agbar han posat en marxa el Fons de Solidaritat, una iniciativa adreçada al col·lectiu de persones en risc d'exclusió social amb l'objectiu de contribuir a superar aquesta situació de dificultat.

Aquest fons és una ajuda que farà possible l'exempció del pagament d'aquest servei a les famílies que reben l'RMI, sempre que la unitat familiar tingui un consum inferior als 100 litres per habitant i dia. Aquesta és la quantitat d'aigua que l'Organització Mundial de la Salut considera adequada per cobrir les necessitats bàsiques i garantir un desenvolupament vital òptim.

Amb l'objectiu d'informar sobre els avantatges que aquesta mesura comporta i dels requisits per poder accedir-hi, els Serveis Socials de l'Ajuntament de Badalona facilitaran la informació necessària a les famílies interessades per obtenir la documentació a presentar amb la sol·licitud a l'oficina d'atenció al client de la Societat General d'Aigües de Barcelona més propera al domicili de l'interessat.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha valorat molt positivament que Aigües de Barcelona impulsi aquesta iniciativa en un moment de gran dificultat econòmica ja que es tracta d'una mesura de gran ajuda per a les famílies que pitjor ho estan passant a la nostra ciutat.

El conveni entrarà en vigor el dia 1 de juny.