Badalona Indignada celebra el seu primer aniversari

Redacción - 21/05/2012 06:17
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4029

El moviment del 15M a Badalona celebra el seu primer aniversari a la ciutat. Això vol dir, segons els seus promotors que "lluny de morir per sí mateix, tal i com pronosticaven alguns polítics del consistori, Badalona Indignada segueix viva i activa a la ciutat".

El proper dimecres 23 de maig a partir de les 19:30, Badalona Indignada convoca a la ciutadania a participar de les activitats que organitza. S'inaugurarà el vespre amb una cassolada de mitja hora, expliquen "com a protesta per la situació socioeconòmica del país, una situació que desgraciadament és molt pitjor que la de 2011; així doncs, si llavors enteníem motius, ara en tenim molts més" afirmen. A les 20:00 es durà a terme una assemblea general en la que participaran altres col·lectius que formen part o  estan relacionats amb aquest com Iaioflautes, Can Rutidiu Prou i Casals de joves de Badalona. I a les 22:00, es farà un sopar popular.

L'objectiu d'aquestes activitats és celebrar la pervivència d'un moviment que va néixer amb la voluntat de posar de manifest la disconformitat d'una part de la ciutadania amb la gestió política del moment. Un any desprès els motius, afirmen s'han multiplicat. "Un país amb una tassa d'atur de més del 24%, un país que veu mermada la seva sanitat i la seva educació, un país amb una ciutadania que paga uns impostos amb que els polítics salven els bancs i no l'estat del benestar" sentencien.