L’Ajuntament de Badalona instal·larà una passera de vianants per connectar el passeig Marítim amb el Port
L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, es proposa que la passera estigui a punt coincidint amb la inauguració del passeig Marítim, el proper mes de juny
Redacción - 24/05/2012 05:05
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4051

L'Ajuntament de Badalona instal·larà una passera per a vianants que connectarà el passeig Marítim amb el Port i que, per tant, permetrà anar caminant des del propi passeig fins a la punta de l'espigó del port.

La passera tindrà 56 metres de llargada, 2,5 d'amplada i 8 metres d'alçada i la seva instal·lació tindrà un cost de 60.000 euros. L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol ha explicat que "aquesta és una actuació que no estava prevista al projecte del passeig Marítim, però que el Govern ha decidit portar a terme per no desaprofitar l'ocasió de connectar el port amb la resta de la façana marítima de la ciutat". Garcia Albiol ha destacat la importància del projecte, ja que "amb la instal·lació d'aquesta passera s'aconseguirà l'important objectiu d'integrar el port dins el passeig Marítim i, per tant, també dins de la ciutat".

L'alcalde de Badalona ha afirmat que es proposa que la passera estigui a punt per a la inauguració del passeig Marítim, previst per al proper mes de juny.