L’Escola Hongaresa d’Esgrima de Badalona ofereix una exhibició de la seva activitat a la ciutat
L’acte es farà aquest dissabte, 26 de maig, de 18 a 20 hores, a la plaça de la Vila de Badalona
Redacción - 26/05/2012 05:38
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4071

Diversos esgrimistes del grup de competició i dels infantils del Club Esgrima Hongaresa Badalona realitzaran aquest dissabte, 26 de maig, de 18.00 a 20.00 hores, a la plaça de la Vila, una exhibició de combats, de caire amistós, amb motiu de les Festes de Maig.

L'objectiu de l'acte, que comptarà amb la presència a les 18 hores, del regidor d'Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, és entretenir i fer conèixer l'esgrima a la ciutat i, a la vegada, oferir una exhibició de proximitat on tothom que vulgui pugui demanar informació sobre aquest esport i sobre l'Escola Hongaresa d'Esgrima.

L'Escola Hongaresa d'Esgrima a Badalona, que ha obtingut diversos guardons en la darrera temporada esportiva en què han participat, prové de l'escola que aquest club té a Barcelona, especialitzat en la modalitat de sabre, amb més de 15 anys d'experiència. L'escola va ser fundada pel mestre d'esgrima hongarès Imre Dobos Fodor. El terme "escola hongaresa" no es deu únicament a l'origen del seu fundador, sinó també a tota una metodologia d'ensenyança i concepció tècnica de l'esgrima nascuda a Hongria aproximadament fa un segle.

El projecte de l'Escola Hongaresa d'Esgrima de Badalona deu el seu origen a un projecte que va començar fa 6 anys, aproximadament, que tenia com a objectiu portar l'esgrima a d'altres municipis fora de Barcelona i formar nous esgrimistes a tots nivells.