Torna amb èxit el XVII Torneig Facundo Lagunas

Redacción - 29/05/2012 05:52
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4088

Unes 150 persones van presenciar en directe les finals de la 17a edició del Torneig Facundo  Lagunas de tennis de taula el passat divendres 25 de maig a la Societat Coral la Badalonense.

Adrià Fernández en aleví, Adrià Minca en juvenil i Marc Serra en absolut van proclamar-se  brillants campions del torneig organitzat pel Club Tennis Taula Badalona al llarg del mes de  maig. Cal destacar la brillant actuació del juvenil Daniel Espino, que va arribar a la final absoluta derrotant a dos jugadors del primer equip. A la final, però, no va poder sentenciar el partit  desaprofitant dues pilotes de 2-0 que haurien dificultat molt la remuntada de Serra.

En la prova amistosa de dobles, la parella formada per la família Redón va fer-se amb el campionat imposant-se a Adrià i Florentin Minca.

L'homenatge al mestre badaloní de 95 anys va concloure amb alguns partits d'exhibició entre  Marc Clotet (jugador de Superdivisió) i alguns dels joves palistes del CTT Badalona. L'entrega de trofeus va comptar amb els trucs del mag badaloní Enric Magoo, soci de l'entitat i gran  aficionat al tennis de taula.