La Junta Local de Badalona de l’aecc Catalunya contra el Càncer organitza una campanya de sensibilització contra el tabac

Redacción - 30/05/2012 06:52
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4097

La Junta Local de Badalona de l'aecc Catalunya contra el Càncer, amb el suport de l'Ajuntament de Badalona, organitza una taula informativa i una conferència sobre el tabac durant el Dia Mundial Sense Tabac que es celebrarà el proper dijous 31 de maig.

La taula informativa s'instal·larà a la Plaça de la Vila de l'Ajuntament de Badalona, de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h. La seva finalitat és conscienciar a la població sobre el tabac, els seus efectes, la incidència del càncer de pulmó i oferir consells per deixar de fumar. Sota aquest objectiu, els voluntaris de la Junta Local de l'aecc de Badalona que estaran a la taula repartiran material gràfic sobre la campanya contra el tabac realitzada per l'aecc.

La conferència "¿El fumar se va a acabar? Estrategias de tratamiento" tindrà lloc a les 18 h a l'Hospital Municipal de Badalona i serà a càrrec del Dr. Sergio Manchón, de la Unitat de Tractament del Tabaquisme de l'Hospital Universitari de Bellvitge. Durant l'acte es lliurarà material informatiu sobre els beneficis de deixar de fumar.