Arriba una nova edició del festival d'art jove al carrer Besmina
Aquest festival d'art jove al carrer té lloc entre el 29 de maig i el 16 de juny de 2012 en diferents espais i escenaris dels barris Besòs-Maresme de Barcelona i La Mina de Sant Adrià de Besòs
Redacción - 31/05/2012 06:57
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4110

El festival d'art jove al carrer Besmina celebra la seva cinquena edició amb novetats respecte l'any passat. Aquest festival d'art jove al carrer té lloc entre el 29 de maig i el 16 de juny de 2012 en diferents espais i escenaris dels barris Besòs-Maresme de Barcelona i La Mina de Sant Adrià de Besòs. El dimarts 29 de maig es va engegat aquest Festival amb la primera inauguració d'una de les exposicions. Totes les exposicions visuals i plàstiques seleccionades pel jurat de Besmina, es podran visitar a Centre Cívic Besòs i a l'Espai Cultural Font de la Mina fins al dia 16 de juny.

Des del dimecres 30 de maig el festival posa en escena amb les actuacions d'arts escèniques, que es realitzaran a l'Espai Cultural Font de la Mina, així com a la Central del Circ que acollirà un dels espectacles de circ del Besmina.

Off Besmina, novetat d'aquest 2012

Divendres 8 de juny, Besmina es desplaça fins a l'FNAC. El grup musical guanyador de Besmina 2011, en categoria -22, INFATE, actuarà a l'escenari de l'FNAC Diagonal Mar, presentant el seu directe. Tot seguit, dijous 14 i divendres 15 de juny, tindrà lloc una de les novetats de l'edició d'enguany: l'Off Besmina, on aquelles bandes novells i projectes singulars del territori que van inscriure's al Besmina i no van ser seleccionades, actuaran fora de concurs.

Dissabte 16 de juny, l'acció es desplaça a la vorera central de la Rambla Prim de Barcelona, a l'alçada del carrer Ferrer Bassa, on un escenari acollirà les actuacions musicals que el jurat ha seleccionat.

Recordem que Besmina es un festival d'art jove que va néixer a l'any 2008 a arrel d'una trobada entre els dinamitzadors juvenils de dos equipaments municipals propers amb ganes de treballar junts. Besmina és un projecte transfronterer creat, organitzat i gestionat des de l'Espai Jove La Mina (barri de la Mina, Sant Adrià de Besòs) i Centre Cívic Besòs (barri del Besòs-Maresme, Barcelona).

Més informació sobre el festival aquí