L’Ajuntament de Sant Adrià i ASOA signen un conveni de col·laboració
L'objectiu, abordar el problema de salubritat i creixement desmesurat de les colònies de gats
Redacción - 25/06/2012 06:05
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4294

Amb l'objectiu, dins de les polítiques de prevenció de la Salut de l'Ajuntament de Sant Adrià, d'abordar el problema de salubritat i creixement desmesurat de les colònies de gats, el Servei de Salut Pública ha signat un conveni de col·laboració amb ASOA, Associació Segona Oportunitat Animal.

Durant els darrers anys, el Servei de Salut Pública, té instaurat al municipi un control efectiu sobre els gats rodamons mantenint el programa de creació i seguiment de colònies controlades de gats. Les seves tasques anaven encaminades a la protecció dels animals i vetllar perquè aquests tinguin un tracte digne i humà, acollint els animals que els seus recursos els han permès assumir, promovent la seva adopció conforme a la llei. Avui, en la línia de continuar aquesta tasca, l'Ajuntament ha volgut signar el seu compromís durant aquest 2012.

Entre els objectius del conveni es troben: la millora de les condicions de salubritat de l'entorn de la colònia, la millora de l'estat sanitari, l'esterilització del que que formen la colònia, la millora de la condició física per una adequació de la nutrició dels animals de la colònia, la qual produeix un menor nombre de malalties.

També la informació i comprensió de la ciutadania de les mesures adoptades i beneficis que comporta i la col·laboració i implicació dels agents implicats que veuen complerta la demanda de protecció i respecte als animals, entre d'altres.