Badalona acull la campanya 'Cuida les platges i cuida't tu'
Badalona acull la campanya 'Cuida les platges i cuida't tu'
La campanya, organitzada per la Diputació de Barcelona, inclou la difusió de ventalls informatius, mini contenidors de brossa petita i polseres identificatives per a infants
Redacción - 04/07/2012 04:24
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4349

La platja de Badalona ha acollit aquest dimarts al matí la presentació de la nova campanya d'informació i salut de la Diputació de Barcelona: 'Cuida les platges i cuida't tu'. Es tracta d'una sèrie de material que es difondrà a totes les poblacions marítimes de la província de Barcelona amb l'objectiu d'informar els banyistes i ajudar-los a mantenir neta la platja. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Badalona i diputat de Salut Pública i Consum de la Diputació, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea.

El material que es repartirà entre els usuaris de la platja inclou un ventall amb una sèrie d'informacions sobre les precaucions que s'han de tenir quan es pren el sol o es banya en el mar; uns minicontenidors de brossa petita a on abocar les burilles o petites deixalles; unes polseres identificatives pensades per als infants; i un conte amb CD-ROM adreçat a infants de 6 a 10 anys, per fomentar la salut i la seguretat a les platges.

L'alcalde de Badalona ha considerat especialment útils la polsereta "per evitar que es perdin els nens", i els mini contenidors de brossa petita "perquè és un sistema còmode i pràctic que ajuda a mantenir la platja neta de burilles i altres restes".

En total, a la província de Barcelona es repartiran 89.000 mini contenidors, 7.000 contes, 50.000 ventalls i 15.000 polseretes. A Badalona, els exemplars a repartir són 4.000 cendrers, 1.000 contes, 2.000 ventalls i 1.000 polseres. Voluntaris Badalona són els encarregats de repartir el material a les platges badalonines.