CiU insta el govern de Badalona a ajudar el Sant Josep cedint-li algun espai per a continuar l’activitat esportiva

Redacción - 04/07/2012 23:31
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4361

CiU insta el govern de Badalona a ajudar el Sant Josep cedint-li algun espai per a continuar l'activitat esportiva que desenvolupa a l'edifici que s'haurà de tancar. Segons ha afirmat el president de CiU, Ferran Falcó, "la història i la importància del Sant Josep mereixen la màxima atenció per part de l'Ajuntament de Badalona". I en aquest sentit s'ha instat el govern de la ciutat "a implicar-se per a garantir que l'activitat esportiva que es desenvolupa a l'edifici que s'haurà de tancar tingui continuïtat".

Falcó considera que "aquesta implicació ha de començar amb la cessió d'algun espai esportiu públic perquè l'entitat mantingui les activitats esportives que es feien a l'edifici". També ha instat el govern municipal a "acompanyar on calgui la gent del Sant Josep per tal d'aconseguir el finançament necessari per a resoldre el problema estructural de l'edifici, i a facilitar els tràmits administratius i urbanístics necessaris que vagin associats a les obres que tan de bo es puguin fer aviat".

En relació a aquest assumpte, el president del grup de CiU ha enviat diverses preguntes al govern, interessant-se per les gestions realitzades fins ara i per si s'han ofert o es pensen oferir opcions a l'entitat per a garantir el manteniment de l'activitat esportiva que es feia a l'edifici que s'ha de tancar per problemes estructurals.