VAK, Victor Arenas & Kikos Band, presenten en concert els darrers temes del cantautor Badaloní
L'Associació la Mussara a traves del seu projecte va de joves organitza un concert adreçat a totes les edats i obert a la participació de tota la ciutat
Redacción - 12/07/2012 20:40
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4405

L'Associació la Mussara organitza un concert adreçat a totes les edats i obert a la participació de tota la ciutat. Aquest esdeveniment tindrà la presència del Cantautor Victor Arenas acompanyat per primer cop de la Kikos Band . Es preveu una alta participació al recital tot i i la manca d'un entarimat , que farà que els musics toquin a peu de terra. L'objectiu de la jornada es donar a conèixer la musica que es fa a la ciutat i els seus protagonistes , així com reivindicar el moviment veïnal i l'associacionisme.

Així aquest divendres a les 22.00 hores, al carrer Sant Joan de la Creu, cantonada Abat Escarre, VAK, Victor Arenas & Kikos Band, presentaran en concert els darrers temes del cantautor Badaloní.

Des de VAK afirmen que desprès d'assistir a diferents reunions amb els responsables de cultura de la ciutat , "creiem que aquest consistori posa totes les traves possibles per tal que a Badalona no sorgeixin iniciatives musicals que donin a conèixer la ciutat i la prestigiïn. Així ho demostren deixant morir el Concurs de Musica Local de Badalona , restringint els horaris i posant traves als musics i entitats que volen organitzar esdeveniments musicals per promoure la musica local".

Organitza: Associació la Mussara de Badalona.

Més informació de VAK, Victor Arenas & Kikos Band: https://www.facebook.com/VAKBAND