ICV-EUiA exigeix que l'alcalde suspengui les competències de seguretat a Miguel Jurado
Segons el grup municipal d’ICV-EUiA, l’actual regidor de Seguretat, Miguel Jurado, no pot compaginar les competències de regidor de Seguretat amb les funcions de membre de la Comissió d’Investigació, pel cas de la Guàrdia Urbana
Redacción - 13/07/2012 23:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4414

El president del grup municipal d'ICV-EUiA, i membre de la Comissió d'Investigació, Carles Sagués, ha demanat a la sessió d'avui que l'alcalde suspengui les competències de seguretat a Miguel Jurado mentre sigui membre d'aquesta comissió. De fet, el dia de la seva constitució, Carles Sagués ja va denunciar la falta d'ètica i sentit democràtic que suposa tenir com a membre de la comissió a l'actual màxim representant polític de la Guàrdia Urbana.

A més, Carles Sagués denuncia que "Miguel Jurado és qui ha de ser interrogat a la comissió, i no qui ha d'investigar. A més, seva la presència a la comissió distorsionarà les declaracions dels membres de la guàrdia urbana que hagin de comparèixer. ". De fet, el president del grup municipal d'ICV-EUiA, ha demanat la compareixença de Jurado a la comissió, perquè expliqui les seves declaracions desmentides per altres persones relacionades amb el cas. Segons Sagués, "És inacceptable que un regidor mantingui el seu estatus i tingui el privilegi de formar part de la comissió d'investigació, quan ha mostrat indicis clars de mentir públicament en sortir a la llum aquest cas.".