L’Ajuntament de Badalona denuncia a un magatzem de ferralla per comprar reixes robades del clavegueram municipal
L’Ajuntament de Badalona denuncia a un magatzem de ferralla per comprar reixes robades del clavegueram municipal
La Guàrdia Urbana va recuperar en aquest magatzem diverses reixes de ferro que havien estat robades a diferents carrers de la ciutat
Redacción - 04/09/2012 05:26
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4619

L'Ajuntament de Badalona ha denunciat davant els jutjats a un magatzem de ferralla en el qual es compraven reixes robades del clavegueram municipal, tal i com va comprovar la Guàrdia Urbana de la ciutat dimecres passat.

Els fets van succeir dimecres passat, quan els veïns van alertar a la Guàrdia Urbana que quatre homes estaven arrencant les reixes que bloquegen les entrades d'aigua del clavegueram al carrer Eduard Maristany i les portaven a vendre a un magatzem de ferralla proper, ubicat al carrer de Tortosa.

Els agents es van dirigir a aquest magatzem i, un cop a l'interior, van localitzar les reixes sostretes del carrer d'Eduard Maristany, així com altres reixes de claveguera també procedents de carrers de Badalona. Els dos treballadors que hi havia al magatzem van explicar als agents que desconeixien que era il·legal comprar tapes del clavegueram i que tenien ordre del seu cap, del qual van assegurar que no sabien el nom, de comprar tot el material que es portés al magatzem.

Els treballadors van lliurar als agents l'albarà de compra dels embornals, a on hi figurava el nom que havia donat la persona que els havia venut les reixes i que va resultar ser un veí de Badalona. La Guàrdia Urbana està efectuant les oportunes investigacions per tal de localitzar tots els autors del robatori.

Els agents van comprovar que algunes de les reixes recuperades al magatzem de ferros vells coincidien amb els que havien estat arrencats, amb el marc i tot, del carrer d'Eduard Maristany.

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha assegurat que "l'Ajuntament actuarà amb contundència tant contra els autors del robatori com també contra aquest negoci de compra de ferralla, ja que són precisament aquesta mena de negocis els que fan rendible el robatori de tota mena de materials dels carrers". L'alcalde ha destacat també la perillositat que l'actuació dels lladres. "Deixar un desguàs d'aigua sense la protecció de la reixa implica un risc important, tant pel trànsit com per a les persones, ja que es podria produir algun accident", ha afirma