Èxit de la tercera ruta per la història de Sant Adrià organitzada per les Dones del Futur
Èxit de la tercera ruta per la història de Sant Adrià organitzada per les Dones del Futur
Dóna a conéixer espais com el MihC, el Camp de la Bota i va pel marge dret del Riu Besòs
Clara Bayo/ Alejandro Jurado - 17/09/2012 03:33
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=4677

La tercera ruta per la història de Sant Adrià s'ha apropat aquest cap de setmana fins a diferents punts de la ciutat. Aquesta ruta, la tercera, organitzada per l'entitat Dones del Futur, ha comptat amb una bona participació i com a punt d'inici, el Museu d'història de la immigració de Catalunya (MihC), on l'historiador i coordinador del Refugi antiaeri de placeta Macià, en Jordi Vilalta ha fet una visita guiada pel tren 'el sevillano'.

Tot seguit les participants s'han traslladat fins a l'Arc Adrianenc on ha fet un sentit homenatge a l'arquitecteBassegoda Nonell, mort durant el passat mes de juliol i molt implicat amb l'Auca fet per les Dones. 

A partir d'aquest punt la ruta ha passat per diferents indrets amb molta història al darrere, com l'Església de Santes Juliana i Semproniana i la seva particular fisiognomia, les resquícies de la catenària dels llegendaris tramvies, l'antic paviment de Sant Adrià i fins i tot una aturada a la Biblioteca de Font de la Mina on les seves responsables han explicat les instal·lacions del centre.

La ruta ha finalitzat al Camp de la Bota, on de nou en Jordi Vilalta ha fet una aproximació als continguts històrics.

Es tracta de la tercera de tres rutes que neixen amb l'objectiu de donar a conèixer la història de la ciutat i que s'han portat a terme al voltant de l'any del Mil·lenari. Les Dones del Futur han fet un balanç molt positiu d'aquestes tres rutes. 

Si vols veure la primera ruta aquí

Si vols veure la segona ruta aquí