El PP reclama que s’habiliti una zona d’aparcament en bateria a l’Avinguda Marquès de Montroig

Redacción - 08/03/2010 06:03
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=580

El regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, ha reclamat al Govern Municipal que habiliti una zona d'aparcament en bateria a l'Avinguda Marquès de Montroig, aprofitant que recentment s'ha eliminat el carril que durant les obres a la zona de Pep Ventura s'havia utilitzat per a la sortida de camions.

Des del grup municipal recorden que la instal·lació de pilones a les voreres d'alguns dels carrers propers a aquesta zona ha suposat l'eliminació d'un gran nombre de places d'aparcament i que l'única solució que tenen els veïns és adquirir, per 24.000 euros, una plaça a l'aparcament d'Engestur - en règim de concessió per 50 anys -.

Per aquest motiu, Jurado, considera que seria bo que aquest carril que ha tornat a quedar disponible per a l'aparcament en línia es transformi ara en una zona d'aparcament en bateria. "Tot i que les noves places en bateria no arribarien en cap cas a ser tantes com les places d'aparcament gratuït eliminades a l'entorn, considerem que la creació d'aparcaments en bateria a Marquès de Montroig incrementaria d'una forma important les places disponibles", ha explicat Miguel Jurado.