El jovent d’esquerres a favor de la moció de censura
El jovent organitzat i d’esquerres de Badalona defensa una govern plural i de canvi real
Redacción - 01/04/2013 23:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6094

El passat divendres 22 de març es van trencar les negociacions entre les tres forces polítiques, PSC, ICV-EUiA i CiU, que formen part de la oposició per tirar endavant una moció de censura a l'actual Govern del Partit Popular.

En aquest escenari les tres organitzacions juvenils i d'esquerres de Badalona, Arran, les JERC i JEV insten als 3 partits a seguir les negociacions per a produir un canvi real de govern i en les seves polítiques, un canvi que comporti un govern transparent, que assumeixi la participació ciutadana i de les diferents associacions de Badalona com a eix principal i finalment que treballi per a la cohesió social de Badalona.

Així doncs reclamen: Continuar amb el procés de negociació que, des de la responsabilitat, la generositat i l'ètica política, faci possible la sortida del govern del PP de Badalona. Dur a terme una moció de censura que impliqui un canvi real, només existent si es renova el Govern a fons i si es fan propostes polítiques al servei del poble. Facilitar un nou govern amb parets de vidre: amb transparència total i on qualsevol persona imputada per corrupció en quedi fora mentre es resolgui el seu cas. Cal que la política estigui lliure de sospita. Realitzar polítiques orientades a la restauració de les polítiques socials i a la democratització del nostre ajuntament, mitjançant processos participatius i vinculants.