S'aprova una moció per defensar el servei dels autobusos de les línies 43 i 44 a Sant Adrià
S'aprova una moció per defensar el servei dels autobusos de les línies 43 i 44 a Sant Adrià

Text: Ajuntament Sant Adrià - 02/04/2013 07:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6101

En el ple del 25 de març es va aprovar una moció conjunta de tots els grups polítics per defensar el nivell de servei dels autobusos de les línies 43 i 44.

Aquesta moció es va presentar a ple després de que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) informés de la intenció d'implementar una nova xarxa ortogonal d'autobusos llançadora, que suposaria canvis en el servei que ara donen els autobusos 43 i 44 a Sant Adrià. El recorregut que fan aquestes línies en la ciutat va representar en el seu moment una millora important pel que fa a la mobilitat dels adrianencs i adrianenques, i tant l'Ajuntament com els ciutadans i ciutadanes volen mantenir un servei que ha incrementat substancialment la qualitat de vida de la població adrianenca.

En el document s'acorda no deixar que cap barri de Sant Adrià es vegi perjudicat per una possible reducció del servei de les línies 43 i 44 i treballar conjuntament amb Transports Metropolitans de Barcelona i les entitats i associacions del municipi per trobar les solucions més òptimes a les problemàtiques que se'n pugui derivar de la implementació de la nova xarxa d'autobusos.