Es posa en marxa InBadalona, el nou butlletí municipal de notícies de cultura
Es tracta d’una newsletter que l’Ajuntament enviarà a totes aquelles persones o entitats que estiguin interessades en conèixer l’actualitat cultural de Badalona
Redacción - 03/04/2013 05:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6110

L'Àrea de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Badalona ha posat en marxa una nova newsletter que neix amb la vocació de ser el nou butlletí de notícies municipal de cultura de la ciutat. Es tracta d'un nou canal d'informació al servei dels ciutadans que pretén consolidar-se com una eina comunicativa cultural, ràpida i efectiva.

InBadalona s'editarà amb una periodicitat de dos cops al mes, tot i que pot aparèixer més vegades si es considerés necessari. La idea inicial és publicar entre una i cinc informacions per butlletí, amb referències a les activitats culturals més destacades de la ciutat.

A través d'un correu electrònic, l'Ajuntament de Badalona enviarà aquesta newsletter a totes aquelles persones o entitats que estiguin interessades en conèixer l'actualitat cultural de Badalona. Els ciutadans o entitats interessats en rebre aquesta informació es poden donar d'alta d'aquest servei a través del web de l'Ajuntament de Badalona: www.badalona.cat o bé mitjançant l'apartat corresponent que hi haurà en el mateix butlletí.