ICV-EUiA reclama "rigor, transparència i participació" en la gestió de l'oferta d'habitatges de lloguer social

Redacción - 03/04/2013 14:29
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6114

ICV-EUiA reclama "rigor, transparència i participació" en la gestió de l'oferta d'habitatges de lloguer social. Es refereixen a l'anunci de la signatura de dos nous convenis amb entitats financeres per incorporar 23 nous pisos a la bossa d'habitatge social municipal. 23 habitatges que CatalunyaCaixa i Bankia tenen als barris de La Salut, Sant Crist, Llefià i Sant Roc, i que es llogaran a famílies necessitades a un preu d'entre 140 i 200 euros. Des d'ICV-EUiA afirmen que "malgrat els problemes que va provocar, les crítiques i acusacions que va rebre per part de la gent afectada, la mala gestió del PP en un altre anunci similar, Garcia Albiol torna a actuar de la mateixa manera". Per a Carles Sagués "l'alcalde segueix més preocupat per generar grans titulars que per afrontar de forma rigorosa i en profunditat els problemes de la ciutadania."

El Grup Municipal d'ICV-EUiA reitera una vegada més la necessitat de transparència absoluta en tot el procés, per això reclama que sigui en el marc del Consell Local d'Habitatge on es discuteixin els criteris d'adjudicació i se'n faci el seguiment.

"El preu, la durada del contracte, els criteris de prioritat, són aspectes a debatre i valorar en el Consell" afirma el president del Grup Municipal . De tota manera les necessitats d'habitatge de la ciutat van molt més enllà, per això Sagués afegeix " cal afrontar la situació de manera global i no a cop de titular, s'ha de posar sobre la taula del CLH les xifres de pisos buits i la seva situació, els que corresponen a l'anomenat "banc dolent"i plantejar les mesures necessàries per a gestionar-ho de la manera més efectiva."

 

Noticia relacionada

L'Ajuntament de Badalona signa dos nous convenis amb entitats financeres per incorporar 23 nous pisos a la bossa d'habitatge social municipal 
Es tracta de 23 habitatges que CatalunyaCaixa i Bankia tenen als barris de La Salut, Sant Crist, Llefià i Sant Roc, i que es llogaran a famílies necessitades a un preu d'entre 140 i 200 euros