El Centre Cívic La Salut acull del 6 al 14 d’abril l’exposició fotogràfica ‘Córdoba viva’
El Centre Cívic La Salut acull del 6 al 14 d’abril l’exposició fotogràfica ‘Córdoba viva’
La mostra itinerant dóna a conèixer el llegat cultural de la ciutat andalusa, així com la història de la Fira d’Abril a Catalunya
Redacción - 05/04/2013 05:24
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6123

El Centre Cívic La Salut acull des d'aquest dissabte 6 d'abril i fins al diumenge 14 d'abril l'exposició fotogràfica ‘Córdoba viva', organitzada per l'Ajuntament de Badalona, l'Asociación Andaluza Hermandad Nuestra Señora del Rocío ‘San Rafael Arcángel' i l'Asociación Cultural Andaluza Casa de Córdoba de Badalona. La mostra estarà oberta des de les 17.00 hores fins a les 20.00 hores.

La inauguració de l'exposició fotogràfica tindrà lloc aquest dissabte 6 d'abril a les 19.00 hores. En l'acte d'inauguració es presentarà també públicament l'Asociación Rociera Andaluza Las Arenas i hi haurà les actuacions musicals del Coro Rociero Las Arenas, el Baile Español Jarana i el grupo Brisas. La mostra, que té el suport de la Diputació de Còrdova, de l'Ajuntament de Còrdova, de CERcat i de la FECAC, forma part dels actes paral·lels que la Fira d'Abril de Catalunya celebrarà les properes setmanes.

La mostra itinerant fotogràfica ‘Córdoba viva' té la finalitat de donar a conèixer el llegat cultural d'aquesta ciutat andalusa. L'exposició inclou dos apartats especials, un d'ells dedicat a la ‘Historia de la Feria de Abril en Catalunya' i l'altre dedicat als ‘Patios de Córdoba: Patrimonio Cultural y Material de la Unesco'.

Els visitants de la mostra podran veure un recull de les belleses naturals, paisatgístiques, urbanes i monumentals que es poden trobar a Còrdova. A més de les imatges, a l'exposició hi ha una descripció escrita de les riqueses de la ciutat, un recull de versos de poetes de la ciutat i música dels compositors cordovesos.