La Fundació Formació i Treball i el grup Áreas obren una Escola d’Hostaleria a Sant Adrià
La Fundació Formació i Treball i el grup Áreas obren una Escola d’Hostaleria a Sant Adrià

Redacción - 05/04/2013 07:17
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6132

La Fundació Formació i Treball i el grup Áreas obren una Escola d’Hostaleria a Sant Adrià. L'Escola - Restaurant té com a objectiu  la formació i inserció laboral al mercat de treball de la restauració bàsica de col·lectius desfavorits, especialment joves. El local, de 475m², està ubicat a la seu central de la Fundació al carrer Llull, 430-438 de Sant Adrià de Besòs i compta amb sala restaurant, cuina central, aula de cafeteria, aula hotelera i aula teòrica.

La posada en marxa d'aquest projecte incideix prioritàriament sobre el col·lectiu de joves i al mateix temps es dirigeix a cobrir les necessitats laborals que les empreses del sector han identificat. Aquesta, expliquen els seus responsables, "ha de ser la millor garantia d'èxit d'aquesta iniciativa que formarà a més de 150 joves cada any i que a la prova pilot realitzada, ha format a 10 joves com a auxiliars de cuina que actualment estan acabant les seves pràctiques en empreses líders del sector i ja ha aconseguit 3 contractacions".

La nova Escola - Restaurant neix amb la voluntat de convertir-se en una potent eina d'inserció, i es amb aquest esperit de servei que adoptem el nom D'INS per definir el nostre compromís de vèncer l'exclusió social a través de la inserció laboral.

L'Escola compta amb la implicació des de l'inici del projecte d'Áreas, empresa líder en restauració, que no només ha cregut en l'oportunitat d'aquesta actuació sinó que a més ha aconseguit que els seus proveïdors més importants també s'impliquessin en el mateix. D'aquesta manera, han donat suport a Formació i Treball empreses líder en el seu sector com Europastry, Unilever, Lavazza, Caffed'Autore, Fritermia, Jemi, Migam, Monitowoc i Hostelgrup, entre d'altres, aportant equipaments i productes.