El Centre Cívic de La Colina a vessar durant la celebració del setè aniversari de l'entitat AMICS
El Centre Cívic de La Colina a vessar durant la celebració del setè aniversari de l'entitat AMICS
L'Associació per a la Multiculturalitat, la Informació i la Convivència Social ha donat a conéixer tot allò que fan en una jornada de portes obertes
Clara Bayo/ AJ - 08/04/2013 04:15
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6140

El Centre Cívic La Colina s'ha quedat petit per acollir la celebració del setè aniversari de l'Associació per a la Multiculturalitat, la Informació i la Convivència Social de Badalona, més coneguda com AMICS. Una festa on cada any s'obren portes per donar a conèixer a la societat tot allò que es fa a l'entitat mitjançant un ambient festiu i acollidor, tal i com explica una de les seves responsables, l'Ángela Cintas. "treballem any rere any un espai de diàleg, de participació i comunicació per a la convivència i el respecte a les diferències mitjançant el coneixement entre veïns de qualsevol origen o creença".

Cada any la festa gira al voltant d'un tema, enguany 'Al barri de la pau, acollida, educació i convivència amb l'objectiu de caminar tot plegats per fer xarxa en un espai divers i multicultural "oferim un servei social i integrador a la ciutadania des de la vessant més pràctica, classes de llengua (castellà, català i àrab), artesania, manualitats... al cap i a la fi, activitats diverses dirigides a infants i joves i també als adults". De fet, una de les figures claus de l'entitat són els seus voluntaris, per exemple la Cristina Pitarque, qui ha trobat en aquest espai un joc per compartir i conèixer d'a prop altres realitats del nostre voltant. 

Recepció multicultural, recitació, una desfilada del vestuari tradicional del Marroc, Henna i Cal·ligrafia Àrab, així com degustacions dels productes típics han fet de la festa un èxit.

Més imatges aquí