Victòria vital 'in extremis' a Premià (3-4)
Victòria vital 'in extremis' a Premià (3-4)
TENNIS TAULA | TERCERA DIVISIÓ G3 [J.19]
Marc Serra CTT - 09/04/2013 04:37
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6157

Final feliç en un partit clau per a les aspiracions d'ascens del Sosmatic Badalona. Els badalonins no passen pel seu millor moment i no guanyen els partits amb la solvència de la primera volta. Malgrat tot, els dobles són un dels punts forts de l'equip blau i estan donant moltes alegries al conjunt badaloní, amb sis victòries aconseguides al desempat, per només una derrota.

A Premià, on els locals van alinear el seu equip de gal·la, Redón obria el foc amb un ajustat 2-3 davant el jove Ribosa. A partir d'aquí els jugadors del Badalona no van estar encertats i els del Maresme s'avançaren 3-1 al general. Novament Redón, ex del Premià, signava un gran partit davant Roselló i Serra empatava el partit a 3 davant un desencertat Roca.

Novament els dobles donarien la victòria al conjunt visitant, però no sense patir, ja que els premianencs aconseguiren avançar-se per dos jocs a un. Però un canvi en el joc de la parella formada per Serra i Redón, amb més agressivitat en la restada, capgiraren el marcador amb dos parcials molt clars (5-11 i 3-11).

Amb aquesta victòria i la derrota del Prat davant del líder Calella, el Badalona és a només dues victòries d'aconseguir la classificació matemàtica per la fase. La setmana vinent amb la visita del Sants a la pista badalonina hi haurà més de mitja lliga en joc.