La nova edició del Mercat del Trasto, té una vessant solidària
La nova edició del Mercat del Trasto, té una vessant solidària
Es farà el diumenge 5 de maig al parc de les Muntanyetes; els paradistes, i tothom que vulgui, podrà col·laborar amb el Banc d’Aliments aportant menjar
Redacción - 09/04/2013 04:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6161

El parc de les Muntanyetes, al barri de Puigfred, acollirà el diumenge 5 de maig, la tretzena edició del Mercat del Trasto, una fira que té com a objectiu promoure la reutilització de productes i la reducció de residus.

El Mercat del Trasto vol també donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti fomentant la possibilitat d'intercanviar objectes sense cap transacció econòmica.

Iniciativa solidària

Aquesta edició del Mercat del Trasto vol ser, a més, una edició solidària on totes les persones que hi posin una parada hauran d'aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, oli i/o llet) que es donarà al Banc d'Aliments, a través de Voluntaris de Badalona. Aquesta acció també és oberta a qualsevol persona que ho desitgi i, al mateix Mercat del Trasto, hi haurà una carpa de Voluntaris Badalona que recollirà les donacions de menjar.

Com en les edicions anteriors, cada participant s'ha de fer càrrec dels seus objectes pel que fa al transport, tant d'entrada com de sortida. Recordem que, com a norma general, està prohibida la venda de productes d'alimentació i d'animals.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha destacat que "aquesta edició del Mercat del Trasto, esdevé una plataforma extraordinària per fer una acció solidària col·laborant amb el Banc d'Aliments. Una acció emmarcada en aquesta època de crisi que patim i que té com a objectiu ajudar a la gent més necessitada".

Per participar amb una parada

Totes les persones que estiguin interessades en participar muntant una parada amb els seus objectes usats s'han d'inscriure prèviament a través del formulari que hi ha a la pàgina web de l'Ajuntament. El formulari signat es pot enviar per correu electrònic a: ed_ambiental@badalona.cat, o bé portar-lo en persona a l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Badalona, a l'edifici El Viver, plaça de l'Assemblea de Catalunya, 9-12.

El període per poder sol·licitar una parada serà del 9 al 29 d'abril, tot i que les places disponibles es poden esgotar abans de la data límit.

Enllaç al tràmit relacionat aquí