El Centre Comercial Passeig de La Salut acull la 4a fira Màgica de Badalona
El Centre Comercial Passeig de La Salut acull la 4a fira Màgica de Badalona
Tindrà lloc durant aquests 12 i 13 d'abril
Redacción - 12/04/2013 12:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6170

Aquests 12 i 13 d'abril, el Centre Comercial Passeig de La Salut realitzarà la 4a fira Màgica de Badalona. Es portaran a terme durant tot el dia diverses activitats relacionades amb la màgia, tarot,artesania, i gastronomua. A més de comptar amb activitats infantils per a gaudir els més petits.I dissabte, ràdio al carrer a càrrec de l'emissora local onamar fm.

El Centre Comercial del Passeig de La Salut es un dels centres comercials a cel obert més importants de Badalona i dels seus voltants. Está format per 115 comerços situats en una gran àrea de vianants on podrà passejar amb tota la seva família i trobarà tot tipus d'oferta comercial ja sigui equipament per la persona, moda i complements, oci i cultura, restauració i tot tipus de productes i serveis.

Fer les teves compres al Passeig de la Salut t'ofereix un tracte personal, l'experiencia i la professionalitat dels seus comerços i una oferta de producte actualitzat a més de què com a client ajudaràs al petit comerç de la ciutat.

L'asossiació de comerciants del barri a més va néixer amb la idea de fer del barri de la salut un punt de compra per tota Badalona així com de remodelitzar el barri per ser un lloc agradable tant pels comerciants com per tots els veins i veïnes. En aquest sentit organitzen durant tot l'any diferents activitats dirigides a tota la família, des de fires de botigues al carrer, activitats i concursos.