Aquest dissabte es presenta el projecte de reurbanització del carrer d’Austràlia, al barri de Llefià
Aquest dissabte es presenta el projecte de reurbanització del carrer d’Austràlia, al barri de Llefià

Redacción - 12/04/2013 16:33
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6188

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, presentarà aquest dissabte 13 d'abril, a les 12.00 hores, el projecte de reurbanització del carrer d'Austràlia, situat al barri de Llefià. L'acte es farà al mateix carrer d'Austràlia, cantonada amb l'avinguda Marquès de Sant Mori.

El projecte preveu la creació d'una gran plaça en aquesta zona. Per poder construir-la caldrà eliminar prèviament el vial que connecta el carrer d'Austràlia amb Doctor Bassols i que en l'actualitat és un espai d'aparcament no controlat. La reurbanització d'aquesta zona permetrà reordenar l'aparcament per a un total de 71 vehicles.

El projecte inclou la renovació del paviment, nou enllumenat públic, nou clavegueram, ampliació de voreres, el manteniment de l'arbrat actual i la plantació de noves espècies. També es col·locaran 3 grups de contenidors soterrats de residus, nou mobiliari urbà, papereres i jocs infantils amb paviments de cautxú. S'instal·larà una xarxa de reg i es renovarà la xarxa d'aigua.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, considera que "la reurbanització del carrer d'Austràlia comportarà unes notables millores per a aquesta zona que ajudaran a augmentar la qualitat de vida dels veïns". Garcia Albiol ha destacat i agraït especialment la implicació de l'Associació de Veïns Gran Sol en tot aquest projecte.

La previsió és que les obres comencin la propera tardor i que durin 9 mesos. Les obres tenen un pressupost d'1.320.790 euros i aniran a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.