Nou èxit de la Festa Medieval de Badalona en la que és la seva quinzena edició
Nou èxit de la Festa Medieval de Badalona en la que és la seva quinzena edició
Els Pirates a Badalona ha estat el fil conductor d'una activitat en la qual participen cada vegada més entitats
Clara Bayo - 15/04/2013 04:27
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6199

La quinzena Festa Medieval de Badalona s'ha viscut amb èxit a la ciutat. Tres dies d'activitats intenses que culminen la preparació de tot l'any, i, en els quals cada vegada participen més persones. Entitats, associacions, institucions i establiments comercials en el seu muntatge (com representants d'ampes i escoles, d'associacions de veïns, de grups de teatre, de grups de dansa, música i cant, de cultura popular, d'entitats esportives, de lleure i oci, solidàries, d'altres institucions i associacions i, finalment, diversos restaurants), i milers de persones pel que fa a la assistència. I és què activitats hi ha hagut per tots els gustos.

El fil conductor una vegada més han estat els pirates. Així sota el lema 'Pirates a Badalona' s'han pogut veure atacs pirates, desembarcaments pirates a la platja dels pescadors, lluites entre pirates i vilatans, defensa dels nobles en espectacles teatrals que han combinat música, teatre, danses i espectacles pirotècnics. 

La novetat d'enguany ha estat la participació de Marina de Badalona que s'ha sumat a la Festa Medieval Sant Jordi amb tot un seguit d'activitats que s'han fet al recinte del Port amb el nom genèric de ‘La Gresca Pirata al Port'. Aquesta festa ha consistit en una passejada amb el quetx Ciutat Badalona, activitats infantils, un desembarcament de pirates i un sopar temàtic vinculat amb els corsaris als establiments de restauració portuàris.

Més imatges aquí