ICV-EUiA insisteix en que Garcia Albiol deixi l’alcaldia

Redacción - 16/04/2013 00:07
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6214

Davant l'obertura del judici oral contra l'alcalde, el Grup Municipal d'ICV-EUiA, torna a reclamar que Garcia Albiol cessi en les seves funcions al front de l'alcaldia de la ciutat. En aquest sentit, al Ple del 29 de gener es va presentar una moció de reprovació que va ser aprovada, però que, expliquen "el PP s'ha negat a complir".

L'origen del proper judici es basa en la denúncia presentada per ICV-EUiA a la fiscalia per delictes de racisme i xenofòbia, que el fiscal va derivar als tribunals, per incloure les seves diligències en una una posterior demanda presentada per SOS Racisme.

Des que es va saber que la jutgessa considerava sòlides i consistents les acusacions del fiscal, que demana un any de presó i la inhabilitació per a l'actual alcalde, ICV-EUiA va manifestar que per la dignitat de Badalona, aquest no podia seguir desenvolupant les seves funcions públiques. "És una vergonya per a la nostra ciutat, que segueix patint la publicitat negativa de les pitjors polítiques d'enfrontament, divisió social i racisme, del Partit Popular" afirma el president del Grup Municipal, que recorda que "És la primera ocasió en que un polític és jutjat per aquests motius".