Aquest divendres, trobada de Centres d'Ensenyament de Primària a Sant Adrià
Aquest divendres, trobada de Centres d'Ensenyament de Primària a Sant Adrià
19 d'abril, al complex esportiu Marina Besòs
Text: Ajuntament Sant Adrià - 16/04/2013 06:31
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6216

El divendres 19 d'abril el Consell Esportiu del Barcelonès Nord, amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, organitza la VIII Edició de la Trobada de Centres d'Ensenyament de Primària, que s'emmarca en la campanya "Esport sempre, violència mai!".

La trobada, que tindrà lloc al complex esportiu Marina Besòs, té com a objectiu la promoció de la pràctica esportiva des del vessant recreatiu i lúdic, entenent l'esport com a eix activador de les relacions de grup i com a eina educativa.

La participació prevista és d'uns 500 nens i nenes entre els quals hi haurà els de l'Escola Cascavell de la nostra ciutat, que ja ha confirmat la seva participació en aquest acte.

Les grans possibilitats que ofereixen les instal·lacions del Poliesportiu Marina Besòs i el seu entorn, al costat de la platja, permeten la pràctica de diverses modalitats esportives com ara el korfbal , l'atletisme, el voleibol, el vòlei platja, el mini tennis, l'aeròbic, el floorball, el bàdminton... L'alumnat podrà practicar-los tots i al final faran una activitat conjunta a la platja com a cloenda, una masterclass d'aeròbic.