El Mercat del Trasto col·labora amb el Banc d’Aliments de Badalona
El Mercat del Trasto col·labora amb el Banc d’Aliments de Badalona
Aquesta fira d’objectes usats es farà diumenge 5 de maig al parc de les Muntanyetes
Redacción - 18/04/2013 04:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6226

El parc de les Muntanyetes, al barri de Puigfred, acollirà el diumenge 5 de maig, la tretzena edició del Mercat del Trasto, una fira que té com a objectiu promoure la reutilització de productes i la reducció de residus.

El Mercat del Trasto vol també donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti.

Aquesta edició del Mercat del Trasto vol ser, a més, una edició solidària on totes les persones que hi posin una parada hauran d'aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, oli i/o llet) que es donarà al Banc d'Aliments de Badalona, a través de Voluntaris Badalona. Aquesta acció també és oberta a qualsevol persona que ho desitgi i, al mateix Mercat del Trasto, hi haurà una carpa de Voluntaris Badalona que recollirà les donacions de menjar.

Com en les edicions anteriors, cada participant s'ha de fer càrrec dels seus objectes pel que fa al transport, tant d'entrada com de sortida. Recordem que, com a norma general, està prohibida la venda de productes d'alimentació i d'animals.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha destacat "la gran acollida que ha tingut aquesta iniciativa solidària per part de tots els participants pel fet de poder aportar el seu granet de sorra en aquesta proposta". Egea ha destacat també el bon ritme d'inscripcions que, segons la regidora, fa preveure que no quedarà cap parada disponible.

Sol·licitud de parada

Totes les persones que estiguin interessades en muntar una parada s'han d'inscriure prèviament a través del formulari que hi ha a la pàgina web de l'Ajuntament. El formulari signat es pot enviar per correu electrònic a: ed_ambiental@badalona.cat, o bé portar-lo, personalment, a l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Badalona, a l'edifici municipal El Viver, plaça de l'Assemblea de Catalunya, 9-12.

El període per poder sol·licitar una parada serà fins dilluns 29 d'abril, tot i que les places disponibles poden esgotar-se abans d'aquesta data.

Enllaç al tràmit relacionat: http://goo.gl/vY0gN