Badalona participa al Saló Internacional de Turisme de Catalunya 2013
Badalona participa al Saló Internacional de Turisme de Catalunya 2013
L’Oficina de Turisme de Badalona presentarà la publicació Badalona una ciutat per descobrir i realitzarà una activitat promocional dirigida a tots els visitants
Redacción - 19/04/2013 04:42
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6240

Badalona participa, per tretzè any consecutiu, al Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), considerat l'esdeveniment firal turístic més important de Catalunya, que se celebrarà a les instal·lacions de Fira de Barcelona els dies 19, 20 i 21 d'abril, dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), situat al Palau 1, nivell 0, numero d'estand E503 de Fira de Barcelona (entrada per l'avinguda de Maria Cristina i per la plaça d'Espanya).

En el mostrador de Badalona s'hi podrà trobar una àmplia oferta de material turístic propi on es destacaran, entre d'altres, la informació sobre la novena edició de la Magna Celebratio, la present exposició del Museu de Badalona 'El sexe a l'època romana', la Fira de Sant Jordi o la Badalona Shopping Night, que es durà a terme el proper dissabte 4 de maig.

També s'aprofitarà el marc del Saló del Turisme, per presentar la nova publicació Badalona, una ciutat per descobrir, plànol on es destaca de manera gràfica els recursos turístics imprescindibles per conèixer la ciutat. Aquest plànol inclou en el seu dors una breu descripció en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) dels setze punts destacats.

En aquesta edició del Saló el Departament de Turisme ha programat una activitat dirigida al públic familiar titulada 'Badalona en un flaix'on tothom que ho vulgui podrà fer-se una fotografia inserint la seva cara a una de les quatre grans imatges de personatges representatius de Badalona. L'activitat es podrà fer dissabte 20, entre les 11.30 i les 12. 30 hores, dins l'estand de l'ACT.

Durant aquests dies Badalona presentarà la nova imatge de la ruta turística audioguiada pel centre històric de la ciutat, ruta que recentment ha incorporat l'idioma rus. Recordem que aquest servei es pot realitzar a partir dels aparells d'audioguiatge, que es poden obtenir gratuïtament a l'Oficina de Turisme, o a partir de telèfons mòbils, gràcies als codis QR ubicats en cada un dels tretze punts del recorregut.