Aquest dissabte Plenari del Pla de Desenvolupament Comunitari dels barris de Llefià i la Salut
En la trobada hi participen tots els agents socials del territori amb la intenció d’estudiar com millorar els barris implicats
Redacción - 20/04/2013 05:41
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6247

Aquest dissabte 20 d'abril se celebra el Plenari del pla de Desenvolupament Comunitari dels barris de Llefià i la Salut. Es tracta d'una trobada en que hi participen tots els agents socials del territori, com entitats, veïns o tècnics de l'administració, per estudiar com millorar els barris implicats. El Plenari té lloc a partir de les 10 hores a la Fundació Salut Alta, (carrer Autonomia, 17, baixos).

El Pla de Desenvolupament Comunitari de la Salut-Llefià és un programa existent en aquest territori des de 2002, promogut per l'Àrea de Serveis Socials i Salut de l'Ajuntament de Badalona i el Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya.

El Pla estableix una estratègia social dirigida a potenciar la participació i la implicació de la comunitat amb la finalitat de modificar i millorar les condicions de vida de la població, sobretot de qui té més necessitats. Per aquest motiu és bàsic el treball conjunt entre els ciutadans, les entitats i l'administració. Amb la trobada conjunta es vol valorar quines actuacions són més necessàries a la zona per tal d'optimitzar els recursos existents.