Badanotis participa a la fira de Sant Jordi
Badanotis participa a la fira de Sant Jordi
Comptarà amb una paradeta el dimarts 23 d'abril durant tot el dia al carrer de Francesc Layret
Redacción - 22/04/2013 06:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6253

Aquesta casa, Badanotis, participa per segon any consecutiu en la Fira de Sant Jordi que es portarà a terme durant tot el dia 23 d'abril al carrer Francesc Layret de Badalona. Serà present en una paradeta en la que es combinarà informació, entrevistes en directe, fotografies, i d'altres sorpreses relacionades amb la diada dels llibres i les roses, com les BadaNines.

Joc 'Segueix la Història'

Durant tot el dia es podrà seguir tot allò que passi a la fira gràcies al seguiment informatiu que des de Badanotis es realitzarà a través de les xarxes socials, facebook i twitter. A més a més tot aquell que vulgui podrà participar en el joc 'Segueix la història' que aquesta casa realitza dos cops a l'any, un a l'estiu a través de la plana web, d'altre en Sant Jordi, a la pròpia paradeta on hi haurà material per seguir el joc. Durant l'edició passada van participar-hi desenes de persones de diferents edats. En aquesta, s'ha ampliat el joc i es podrà participar de dues maneres. Una, a la mateixa carpa mitjançant el llibre del 'Segueix la Història' en el qual les ments més creatives podran seguir un relat i continuar la història on altres l'han deixat, incorporant nous protagonistes i situacions. D'altre, i aquesta és la novetat d'enguany, es podrà seguir la història a través del facebook de Badanotis.

Jo recomano...

També, a la paradeta de Badanotis escoltarem les diferents propostes dels lectors i lectores sobre els llibres recomanats durant aquesta diada a l'espai 'Jo recomano'; un espai adient per compartir idees i llibres. També a la parada es podran conèixer les BadaNines. 

Tota la informació de la Fira aquí