L'Associació Cultural Popular Aramateix programa un gran concert dels cantautors Pau Alabajos, Cesk Freixas i Andreu Valor
L'Associació Cultural Popular Aramateix programa un gran concert dels cantautors Pau Alabajos, Cesk Freixas i Andreu Valor

Redacción - 21/04/2013 08:09
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6260

Tres roses musicals vingudes des de l'Horta de València, el Comtat i el Penedès envairan l'escenari de l'Auditori Can Roig de Santa Coloma de Gramenet el proper dissabte 27 d'Abril a partir de les set del vespre. Tres músics compromesos, amb una dosi necessària de cançons unides a la crítica social i a l'estima per la seua identitat, que compartiran un concert que es dividirà en parts on els cantautors cantaran individualment les seues pròpies cançons i altres on col·laboraran conjuntament i recordaran cançons que la societat ha convertit en himnes.

Els tres cantautors que actualment gosen d'una vida musical important, plens de projectes i presentacions de nous treballs, proposen unir paraules entre ells per aproximar-se, no només al públic fidel, sinó a aquells nous oients que els donen l'oportunitat d'expressar uns sentiments que rodegen tots els aspectes que tenen a veure amb la justícia, la igualtat, el respecte, la tolerància, la llengua pròpia i la sensibilitat.

Les entrades anticipades pel concert conjunt és poden comprar a la xarxa des de la web http://concertgramenet.blogspot.com i físicament a l'ACP Aramateix (Santa Coloma de Gramenent), Terra d'Escudella, La Terreta i La Cruïlla (Barcelona) al preu de 10€. L'aforament està limitat a 210 places i la duració prevista del concert és de tres hores aproximadament.

Col·laboren en la difusió de l'esdeveniment el Casal Carme Claramunt i aquesta casa, Badanotis (Badalona), així com Ràdio La Mina (Sant Adrià de Besós), i els diaris d'àmbit nacional: L'ACCENT, LLIBERTAT.CAT i VilaWeb.

Antecedents del concert:
La iniciativa nascuda des de l'amistat i la convivència musical va reunir per primer cop a Cocentaina (19-XI-2011) tres de les veus més significatives del panorama musical dels Països Catalans. L'any següent amb motiu de la Fira de Tots Sants la Vila de Cocentaina programava també aquest concert que va ser retransmès en directe per VilaWeb Ontinyent i TVDigitalOntinyent. Amb motiu de la diada del 25 d'Abril de l'any passat el sindicat d'estudiants "Bloc d'Estudiants Agermanats" centrava els seus actes reprogramant l'esmentat concert en l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València.

Més informació dels cantautors

PAU ALABAJOS (Torrent, 1982) és un cantautor valencià de la nova fornada de música en valencià apareguda a principis del segle XXI: activista musical i compromès en el tema de la llengua, exerceix el càrrec de secretari del Col·lectiu Ovidi Montllor. Ha publicat tres treballs discogràfics: Futur en venda (Cambra Rècords, 2004) Teoria del caos (Cambra Rècords, 2008), Una amable, una trista, una petita pàtria (Bureo Músiques, 2011) i recentment ha estrenat "Mural del PaÍs Valencià" un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés (BarnaSants 2013).

CESK FREIXAS (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) és un cantautor penedesenc que, juntament amb d'altres artistes d'arreu del país, forma part de l'actual escena de cançó en català. Freixas ha editat una maqueta, quatre treballs discogràfics i un recull de versions d'altres cantautors internacionals amb la intenció de contribuir a recuperar la cançó d'autor i de protesta als Països Catalans. Ha publicat tres treballs discogràfics: Set voltes rebel (Bullanga Records, 2005), El camí cap a nosaltres (RGB Suports, 2007), La mà dels qui t'esperen (Temps Record, 2009).

ANDREU VALOR: (Cocentaina, 1978) és un cantautor valencià que, juntament amb d'altres artistes d'arreu del país, forma part de l'actual escena de cançó en català. Ha publicat dos treballs discogràfics: En les nostres mans «Enllaç». (MésdeMil 2010) i A l'ombra de l'obscuritat «Enllaç». (MésdeMil 2012).