Sant Jordi en el CRAD. Matí intens i emotiu
Sant Jordi en el CRAD. Matí intens i emotiu

Antonia Marín/ Foto: Juan Carlos Sanavia - 24/04/2013 04:28
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6276

Cap a les 9:30 del matí es reunien en les carpes instal·lades en l'entrada del Escorxador al voltant de 50 dones per celebrar el dia de Sant Jordi. Es tractava de convocar a totes les participants dels diferents tallers que ha realitzat el CRAD en l'últim any i així poder fer, també, un comiat de curs i lliurament de diplomes.

A l'exterior de L'Escorxador han fet tallers d'Artteràpia (a càrrec d'Eva Prieto professora d'aquesta modalitat i que, a partir de maig, farà un taller de Risoteràpia en el mateix centre), realització de diferents tipus de roses, hi ha hagut un mostrador d'intercanvi de llibres que ha agradat molt, es tractava de portar un llibre ja llegit i intercanviar-ho per un altre que havia deixat una altra usuària, s'han recollit llibres infantils per a nens que no tenen accés a ells, i s'ha fet una mostra dels exercicis que realitzen en el taller de teatre que ha tingut molt èxit a càrrec de Paco Escudero.

Una novetat ha estat l'Arbre d'Haiku, es tracta de fer missatges amb 17 síl·labes en total (un vers de cinc síl·labes, un altre de set i un altre de cinc. Total tres versos). Han de ser de temes relacionats amb la naturalesa i no han de rimar necessàriament.

Al voltant de les 11:30 s'ha fet una lectura de treballs de les alumnes del taller de castellà i després la Regidora de Cultura i Ciutadania Montserrat Salgado i la Coordinadora de Cultura Naomi Daniel han lliurat els diplomes acreditatius dels tallers realitzats. Els tallers han estat: Iniciació a internet, iniciació a les Xarxes socials, Creadores de memòries. Club de lectura, Memòria històrica de les dones Castellà inicial, Català, Conversa, Dramatització, veu i expressió corporal , Escriptura creativa i Artteràpia. Un total de 55 dones han seguit regularment els tallers, amb una assistència del 70 % a les sessions. 

Just després s'ha passat a la Sala d'Exposicions del CRAD on havia preparat un “pica pica” per les alumnes que han demostrat, els seus arts culinàries.

Tot aquest esdeveniment ha estat orquestrat per Paco Escudero (Cap d’unitat del CRAD).

Més imatges de la Diada de Sant Jordi al CRAD aquí