Gairebé 1.500 persones participaran aquest diumenge a la tercera edició de la cursa Els V de Badalona
Gairebé 1.500 persones participaran aquest diumenge a la tercera edició de la cursa Els V de Badalona
La carrera, organitzada per la Unió Gimnàstica Esportiva de Badalona, va néixer com una preparació per la Cursa Popular Ciutat de Badalona
Redacción - 25/04/2013 04:30
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6288

Prop de 1.500 persones participaran aquest diumenge, 28 d'abril, a partir de les 10.00 hores, el port de Badalona a la tercera edició de la cursa Els V de Badalona organitzada per la Unió Gimnàstica Esportiva de Badalona, amb el suport de l'Ajuntament de Badalona, Marina Badalona i amb la col·laboració, d'entre altres, del programa Fem Salut! de l'Àrea de Serveis Socials i Salut del consistori badaloní.

Els V de Badalona, coneguda també com la Cursa dels V, és una carrera atlètica que es corre pel port esportiu de la ciutat i pels carrers de la façana marítima de Badalona apta per a tots els públics, ja siguin iniciats o esportistes experimentats. Els V de Badalona va néixer com a preparació per a la Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda popularment com la Cursa del Dimoni, que es corre en el marc de les Festes de Maig i que aquest any es farà diumenge 12 de maig.

A les 10.00 hores està previst l'inici de la cursa principal, la de cinc quilòmetres; a les 11.00 hores se celebrarà la petita, de 350 metres de recorregut, i a les 11.30 hores tindrà lloc la mitjana, de 1.600 metres.

Caminada pel pont del Petroli 

La Unió Gimnàstica Esportiva de Badalona, amb col·laboració de l'Àrea de Serveis Socials i Salut de l'Ajuntament de Badalona, ha organitzat, per primera vegada, i dins del programa Fem Salut!, una caminada pel pont del Petroli per a les persones que no volen córrer la cursa o prefereixen caminar. L'activitat es farà de 9.00 a 9.45 hores.

A més, aquest any l'organització de la competició vol col·laborar amb el Banc d'Aliments de Barcelona i tothom que ho vulgui podrà donar un quilogram d'aliments quan vagi a recollir el dorsal. D'altra banda, i gràcies a la col·laboració de la Fundació Roviralta, les primeres 50 persones que es van inscriure a la cursa i estaven a l'atur, ho van poder fer gratuïtament.

El regidor de l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, donarà el tret de sortida de la cursa a les 10.00 hores, i lliurarà els premis a les 12.15 hores.