El V Open Benjamí Ciutat de Badalona de Tennis de Taula tindrà lloc els propers dies 11 i 12 de maig
El V Open Benjamí Ciutat de Badalona de Tennis de Taula tindrà lloc els propers dies 11 i 12 de maig
Ja està obert el període d'inscripcions per participar; les inscripcions es tancaran el dimarts 7 de maig o quan s'ompli la quota de participants (24 jugadors/es).
CTT Badalona - 25/04/2013 05:37
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6292

El V Open Benjamí Ciutat de Badalona de Tennis de Taula tindrà lloc els propers dies 11 i 12 de maig. Igual que la temporada anterior, el torneig serà puntuable pel Rànquing Català.

Des de la celebració de la primera edició l'objectiu ha estat poder oferir una competició per als més menuts, fins ara inexistent, on puguin jugar molts partits amb jugadors d'un nivell tècnic i físic similar, com a forma de contribuir a la seva formació esportiva i, especialment, per tal de preparar el Campionat de Catalunya Benjamí del cap de setmana següent.

S'obre el període d'inscripcions

Ja està obert el període d'inscripcions per participar en aquest V Open Benjamí Ciutat de Badalona de tennis de taula, organitzat pel Club Tennis Taula Badalona, amb l'objectiu, expliquen els seus responsables, d'oferir una competició de qualitat i atractiva per als més petits.

Les inscripcions es tancaran el dimarts 7 de maig o quan s'ompli la quota de participants (24 jugadors/es). Caldrà un mínim de 8 inscripcions individuals i 4 per equips per celebrar les proves. L'organització es reservarà places per als 8 primers classificats del Rànquing Català.

Per realitzar la inscripció caldrà enviar un correu electrònic a cttbadalona@cttbadalona.cat indicant nom i cognoms dels jugadors, així com el nom del club que realitza les inscripcions. Preu d'inscripció : Individuals 10€ | Equips 10€.

Horaris i sistema de competició

La competició es desenvoluparà al local del Club Tennis Taula Badalona, Carrer Sant Anastasi, 14  08911 Badalona, els dies 11 i 12 de maig de 2013, en diferents categories: equips Benjamins Mixtes. S'utilitzarà el sistemaCorbillon (mínim 2 jugadors i màxim 3 per equip). Individual Benjamí Masculí i Benjamí Femení. Nascuts l'any 2002 o posteriors.

Equips: La competició s'iniciarà el dissabte a les 9:00 hores i es desenvoluparà en sessió de matí i tarda. Individual: La competició s'iniciarà el diumenge a les 9:00 hores i es desenvoluparà en sessió de matí. La sala s'obrirà una hora abans. Caldrà confirmar la participació abans de les 8:30 hores.

En quant al sistema de competició, serà, pel que fa a equips: Dues fases, una de grups i una per eliminatòries. Grups de 3, 4 o 5 equips, classificant-se els primers. I pel que fa a individual: Dues fases, una de grups (matí) i una per eliminatòries (tarda). El nombre de jugadors per grup i el nombre de classificats dependrà del total dels inscrits. Cada participant jugarà un mínim de 4 partits. Els sortejos es realitzaran seguint la normativa de la FCTT, utilitzant l'últim rànquing Català Benjamí publicat.

Premis

Hi haurà premi per als quatre primers classificats i obsequi per a tots els participants.