L’Ajuntament de Badalona organitza una trobada amb els nous emprenedors de la ciutat
Badalona Emprèn ha reunit al BCIN a més de 100 representants de les empreses que han iniciat la seva activitat a la ciutat en els darrers temps amb l’assessorament de l’IMPO
Redacción - 28/04/2013 04:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6316

L'Ajuntament de Badalona, a través de l'Institut Municipal d'Ocupació (IMPO), ha organitzat aquest dijous 25 d'abril una trobada amb els nous emprenedors de la ciutat. Badalona Emprèn ha reunit al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) a més de 100 representants de les empreses que han iniciat la seva activitat a la ciutat en el darrer any i han estat assessorats per l'IMPO. En l'acte hi ha participat l'alcalde de Badalona Xavier Garcia Albiol; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; el president de la Federació d'Empresaris de Badalona, Josep Maria Puente; i el gerent de l'IMPO, Antoni Ainoza.

En la trobada també hi han assistit algunes empreses establertes de fa anys a la ciutat i representatives de l'esperit empresarial de Badalona; i estudiants dels instituts de la ciutat que l'any passat van participar en el XIV Concurs de Joves Idees Emprenedores.

Durant l'any 2012, 139 nous emprenedors van iniciar la seva activitat a Badalona, amb l'assessoria de l'IMPO. El 85 per cent d'aquest nous emprenedors s'ha establert a la ciutat i la seva activitat ha generat 221 nous llocs de treball. L'any 2012, l'IMPO ha atès més de 10.800 ciutadans de Badalona dels quals més de 1.200 han estat nous emprenedors, autònoms i petites empreses; i ha proporcionat formació professional i empresarial a unes 1.290 persones.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que la creació d'aquestes noves empreses posa de manifest que "malgrat la difícil situació econòmica, Badalona és una ciutat que genera confiança entre els emprenedors". Garcia Albiol ha explicat que "el Govern municipal continuarà treballant per donar suport a iniciatives que ajudin a fer realitat nous projectes empresarials en aquesta ciutat i per impulsar mesures de promoció de l'ocupació". "L'Ajuntament ha de crear el marc adequat per generar ocupació i els emprenedors són els que han de crear els llocs de treball", ha afegit. L'alcalde també ha destacat que un altre objectiu d'aquesta trobada "és fer possible que els nous emprenedors es coneguin entre ells i facilitar els contactes per tal que puguin arribar a establir alguns acords de col·laboració".