Badalona celebra aquest cap de setmana la Magna Celebratio
Badalona celebra aquest cap de setmana la Magna Celebratio
A causa de la previsió meteorològica de pluges per a aquest cap de setmana, les activitats del festival, que sempre s’han realitzat als carrers propers al Museu de Badalona, es traslladen al subsòl del mateix Museu
Redacción - 26/04/2013 15:06
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6317

Badalona celebra aquest cap de setmana la Magna Celebratio, el festival romà que trasllada aquesta ciutat a l'antiga Baetulo romana. A causa de la previsió meteorològica de pluges per a aquest cap de setmana, les activitats del festival, que sempre s'han realitzat als carrers propers al Museu de Badalona, es traslladen al subsòl del mateix Museu, on es troben les restes de Termes-Decumanus; a la Casa dels Dofins i a la Torre Vella, seu de l'Escola Cultural.

Com ja és tradició, la Magna Celebratio farà que els carrers de l'antiga ciutat s'omplin amb el xivarri dels artesans (el sabater, el cisteller, el corder, el pescador, el fuster, el ceramista o l'encunyador de monedar), les exòtiques olors de la perfumista, el flaire del pa acabat de fer i d'alguns aliments romans.

Tothom que ho desitgi podrà gaudir de 18 demostracions i recreacions històriques, 14 tallers familiars, 3 espectacles, 2 conferències i el taller de cuina eròtica. Cal destacar també les Jornades de Cuina on hi participen 7 restaurants de la ciutat que elaboraran saboroses receptes de l'època romana.

Per a més informació: Museu de Badalona; Departament de difusió. Telèfon: 93 384 17 50.

Noticia relacionada

Badalona recorda el seu passat romà en la novena edició de la Magna Celebratio