L'Institut Guttmann, referent a nivell internacional en l'àmbit de la rehabilitació de persones amb discapacitats
L'Institut Guttmann, referent a nivell internacional en l'àmbit de la rehabilitació de persones amb discapacitats
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha visitat aquest divendres les instal·lacions hospitalàries de l'Institut Guttmann a Badalona
Redacción - 29/04/2013 00:58
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6325

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha visitat aquest divendres les instal·lacions hospitalàries de l'Institut Guttmann a Badalona i s'ha reunit amb els membres de la Fundació i l'equip directiu del centre. L'Institut Guttmann és un dels centres de referència més importants per al tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral adquirit o una altra gran discapacitat d'origen neurològic.

La consellera Munté ha destacat la tasca de l'Institut i la seva excel·lència "que l'han convertit en un referent a nivell internacional en l'àmbit de la rehabilitació de persones amb discapacitats". El Departament de Benestar Social i Família col·labora amb la Fundació Privada Institut Guttmann en la valoració del grau de discapacitat a través d'un conveni que ha permès desplaçar un equip de valoració i orientació del Departament a la seu de l'Institut per fer in situ les valoracions de les persones amb gran discapacitat per una lesió medul·lar o dany cerebral. "Aquest conveni es va signar per primer cop el 2012 i ara l'hem tornat a renovar fins a final d'any", ha explicat la consellera.