L'activitat coneguem als Forjadors de la Festa tindrà aquest dimarts la seva cloenda
L'activitat coneguem als Forjadors de la Festa tindrà aquest dimarts la seva cloenda
Serà aquest dimarts 30 d'abril a les 18.00 hores al Centre Cultural Escorxador Nau 3; ja s'ha preparat el terreny i ara toca traspassar la metxa a les entitats
Redacción - 29/04/2013 23:15
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6329

Aquest dimarts a les 18.00 hores tindrà lloc al Centre Cultural Escorxador Nau 3 la última de les activitats Coneguem els forjadors de la festa amb l'exposició, els jocs i la visita-xerrada amb les entitats: Castellers, Esbart Sant Jordi, Miquelets de Badalona i Kapaoltis.

Aquest seguit d'activitats per donar a conèixer les entitats i elements festius arreu de la ciutat que es van iniciar el passat dia 2 d'abril a la Biblioteca Pomar, passant després per les biblioteques de Llefià, Lloreda, Sant Roc i Can Casacuberta, ara arriba al seu final. Ja s'ha preparat el terreny i ara toca traspassar la metxa a les entitats.

S'escenificarà el lliurament de la metxa, per part de l'Ajuntament a les entitats. Kapaoltis serà l'entitat encarregada de fer arribar la metxa a la plaça de la Vila, on el dia 2 de maig, serà rebuda pel Baró de Maldà en l'acte d'inauguració de l'exposicio Forjadors de la festa a El Refugi.

Ara comença la festa, és el moment de donar pas als protagonistes que s'ha tingut l'oportunitat de conèixer durant tot aquest mes d'abril a totes les biblioteques i al Centre Cultural Nau 3.