Badalona tindrà la seva primera Shopping Night
Badalona tindrà la seva primera Shopping Night
Serà aquest dissabte 4 de maig en una nit especial en què, fora de l'horari habitual, es podrà comprar en les botigues del centre de la ciutat i participar en diferents activitats lúdiques, artístiques i gastronòmiques
CB - 30/04/2013 05:14
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6334

Aquest dissabte 4 de maig més de 140 botigues del centre de la ciutat obriran fins a la mitjanit i oferiran diverses activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques. És la Badalona Shopping Night organitzada per l'Associació de Comerç Badacentre i Centre Comerç Badalona amb el suport de l'Ajuntament de Badalona, i que aquest dilluns s'ha presentat en una roda de premsa on hi havia més presència de comerciants i patrocinadors que de periodistes.

Carrers com el de Mar, Canonge Baranera, Soledat, Pietat, Francesc Layret i Sant Anastasi participaran en aquesta iniciativa que segons els organitzadors neix amb una voluntat de "continuïtat" i amb l'objectiu de convertir-se en un esdeveniment "de referència a la ciutat i també per a visitants d'altres municipis veïns".

Activitats

La 1a Badalona Shopping Night s'iniciara a les 20.30 hores a la plaça de la Vila, amb una flashmob dirigida per la coreògrafa Maribel del Pino i amb la participació de totes les escoles de dansa de la ciutat. La flashmob es repetirà a les 22.00 hores al carrer Canonge Baranera.

Fins a les 12 de la nit els visitants podran gaudir de descomptes exclusius en les botigues, d'un servei de personal shopper, i de tota mena d'activitats, tant al carrer com dins de les botigues, que inclouen des de degustacions gastronòmiques fins a activitats artístiques com concerts, passant per la participació en sortejos especials.

Per altra banda, per ajudar a promocionar aquesta nit especial de compres, la societat Marina de Badalona, encarregada de la gestió del Port de Badalona, ha organitzat un viatge en catamarà que portarà als possibles visitants des del Port Vell i el Port Olímpic de Barcelona fins al Port badaloní, amb sortida a les 18.20 hores des del Port Vell, 19.00 hores des de l'Olímpic i arribada al Port de Badalona a les 20.00 hores. El preu del viatge és de 18 euros.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva satisfacció per l'organització d'aquesta iniciativa "que promocionarà el comerç de proximitat i afegirà un nou sentit lúdic a les Festes de Maig". L'alcalde ha dit que "l'objectiu és situar el comerç de Badalona en la primera divisió dels centres comercials a nivell de Catalunya". Albiol ha animat als ciutadans "a fer seus els carrers del centre de la ciutat i viure, d'una manera diferent, l'àmplia i atractiva oferta comercial de qualitat que hi ha a Badalona". També ha explicat que aquesta nit especial neix al centre de la ciutat però es pot obrir a d'altres barris una oferta semblant.

Per la seva banda, la representant dels comerciants organitzadors, Eli Ruiz, ha destacat la participació de més de 140 establiments comercials en aquesta 1a Badalona Shopping Night i ha assegurat que "els ciutadans tindran aquest proper dissabte una bona oportunitat per gaudir d'una festa i descobrir la singularitat i la qualitat del comerç de la ciutat".

I què han dit els ciutadans i ciutadanes?

Al carrer hi han opinions de tot tipus. Es troben els escèptics que pensen que aquesta Shopping Night no respon a la situació actual en la que ens trobem. Com la Maria i el Joel que afirmen que "si no tenim per gastar de dia molt menys per gastar de nit" i també com el Jordi que preguntat per aquest diari explica que aquesta iniciativa estaria molt bé deu anys abans però avui en dia pot ser mourà gent però no pas vendes.També estan els que pensen que es una manera de donar atractiu a la ciutat i reactivar l'eix comercial, com l'Adrià i la Susana que diu que és una bona idea si això amb el temps va més enllà dels carrers del centre. Sigui com sigui, aquest dissabte Badalona viurà una nit diferent emmarcada en les festes de maig i una nit de la qual s'espera ampliar edicions.