El Casal Antoni Sala i Pont engega la campanya 'Per Sant Jordi, les entitats a la Fira!'

Redacción - 30/04/2013 06:53
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6339

El Casal Antoni Sala i Pont engega la campanya 'Per Sant Jordi, les entitats a la Fira!'. Dies després de la Diada de Sant Jordi el Casal Antoni Sala i Pont ha volgut manifestar la seva indignació, expliquen, pel tracte de "menyspreu que les entitats i associacions de Badalona rebem en aquesta fira". I en canvi quedem perplexes del tracte prioritari que reben comerços com pastisseries i altres botigues o negocis que res tenen a veure amb la Diada de Sant Jordi.

Asseguren des del casal que no volen carregar contra aquests comerços sinó contra el model que aquesta fira representa. I per aquest motiu es pregunten "Perquè són prioritaris els negocis? Perquè la majoria de les associacions i entitats som relegades a un espai petit i poc recomanable per passejar? Perquè hi ha associacions que sí poden estar a la Plaça de la Vila i altres no? Perquè hi ha alguns partits polítics a la Plaça de la Vila?"

Les respostes, per a ells, són la falta de criteri a l'hora d'atorgar prioritat per poder participar de la Fira i la manca de sensibilitat del consistori i del Departament de Comerç envers les entitats i associacions que treballen dia a dia per la millora de la nostra ciutat.

Per aquest motiu el CASiP ha engegat aquesta campanya anomenada 'Per Sant Jordi, les entitats a la Fira!' que té com a objectiu aglutinar les entitats que volen ser presents a la Fira amb ple dret i millorar la transparència, la participació de les entitats, comerços, serveis implicats i fer d'aquesta fira un millor acte per la nostra ciutat i per a totes i tots els ciutadans.

D'altra banda asseguren que els hi sembla "poc oportuna participació de la Guàrdia Urbana, fent propaganda de la Unitat Omega, que com sabem" afirmen "s'ha dedicat a perseguir i intimidar moltes entitats i associacions de la ciutat"