Badalona serà l'escenari d'un film mundial homenatge a la sèrie Bola de Drac
Badalona serà l'escenari d'un film mundial homenatge a la sèrie Bola de Drac

Redacción - 30/04/2013 07:42
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6341

Des que la sèrie Bola de Drac va començar a emetre's arreu del món, no ha parat d'acumular any rere any seguidors de totes les edats. Fa un temps que, aquest "boom" que va tenir la sèrie als anys 90 torna a ser una realitat avui dia. I és ara quan un grup de persones d'Amèrica del Sud, concretament Buenos Aires, estan començant a realitzar un projecte d'escala mundial que té com a objectiu recrear escenes de la sèrie en els temps actuals per fer-ne després un curtmetratge, i Badalona no ha volgut quedar-se al marge.

El proper 5 de maig a les 17.00 hores de la tarda un grup de fans de la serie japonesa realitzaran, davant del Pont del Petroli, una Genkidama o el que ve a ser el mateix, la Força Universal. Un gest molt conegut entre els fans de la sèrie, es tracta d'aixecar les mans enlaire per donar l'energia a en Goku, el protagonista d'aquesta sèrie japonesa. Aquest gest tan senzill, però amb tan significat que faran els participants d'aquesta acció, se li afegiran després els efectes especials i sonors. 

El fragment gravat a Badalona anirà lligat al gran film que des de la resta de ciutats d'arreu del món estan participant d'aquesta filmació, és per tot això que l'organització de l'acte convida a tots els badalonins i badalonines, siguin seguidors o no de la sèrie, a participar d'aquest projecte mundial la setmana vinent al Pont del Petroli, un dels espais més emblemàtics de la ciutat de Badalona.