Intervingudes gairebé 2.400 peces falsificades de primeres marques de joieria amb un valor al mercat aproximat d’1.540.000 euros
Intervingudes gairebé 2.400 peces falsificades de primeres marques de joieria amb un valor al mercat aproximat d’1.540.000 euros

Redacción - 30/04/2013 13:45
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6345

La Guàrdia Urbana de Badalona ha intervingut un total de 2.393 peces falsificades de primeres marques de joieria i complements en una intervenció policial que ha tingut lloc aquest dilluns en un establiment comercial ubicat a l'avinguda del Maresme, a la zona sud de Badalona. El material intervingut tenia en el mercat un valor aproximat d'1.540.000 euros.

En la intervenció policial, una dona ha estat imputada per un presumpte delicte contra la propietat industrial, mentre que d'altres tres persones han estat identificades en l'operació. Es dóna la circumstància que aquesta dona ja havia estat imputada anteriorment un total de 4 vegades en operacions de la Guàrdia Urbana de Badalona contra falsificacions de peces de primeres marques.

En total s'han intervingut 1.332 arrecades, collarets i polseres de la marca Bulgari; 622 collarets i polseres de la marca Tous; 284 anells, penjolls i pulseres de la marca Tiffany's; 98 rellotges de la marca Guess; 44 anells i collarets de la marca Cartier; i 13 collarets de la marca Gucci.

Tancament d'un magatzem al barri de La Salut

D'altra banda, la Guàrdia Urbana ha tancat un magatzem de compra-venda al detall d'objectes de segona mà després que el seu propietari no pogués acreditar l'origen dels productes electrònics i electrodomèstics que hi havia a l'establiment. La clausura del magatzem, ubicat al carrer de Quevedo, del barri de la Salut, va tenir lloc la nit de dissabte passat.

A més, la Guàrdia Urbana va detenir el titular de l'establiment per un presumpte delicte d'abús contra els drets dels treballadors. Els dos treballadors de la botiga van explicar als agents que treballaven sense contracte laboral ni assegurança, i cobrant una quantitat de diners mínima que el titular del local els pagava diàriament a l'hora de plegar i en metàl·lic.