Història, cultura i salut a l'agenda d'activitats del CRAD aquest mes de maig

Redacción - 08/05/2013 07:49
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6416

Història, cultura i salut són alguns dels temes inclosos a l'agenda d'activitats del CRAD, El Centre de Recursos i Assesorament de les Dona durant aquest mes de maig. En aquest sentit, el dimecres 15 de maig a les 18.00 hores tindrà lloc l'activitat 'Una tarda amb: Jordi Albadalejo i Emili Ferrando sota el títol ‘La història de les dones de Badalona contada per dos homes'. Arran de la iniciativa sorgida d'uns premis d'investigació local sobre les dones badalonines, aquests dos historiadors es van endinsar en l'evolució històrica de la ciutat i de les seves protagonistes. En Jordi Albadalejo i l'Emili Ferrando van començar un estudi, gairebé impossible, dels darrers cent anys de la vida de les badalonines.

D'altra banda el dimarts 21 de maig a les 9.00 hores tindrà lloc una sortida Cultural: ‘La Gràcia de Mercè Rodoreda'. On les participants passejaran per la vila de Gràcia de la mà de les protagonistes de les novel·les de Mercè Rodoreda. Els envelats, les festes, la plaça del Diamant... la història de la Vila. El 1962, l'editor Joan Sales va publicar La plaça del Diamant. L'obra havia estat escrita a finals dels anys 50, i la seva autora l'havia presentada amb el títol Colometa al premi Sant Jordi de 1960.

El dimecres 29 de maig a les 18.00 hores l'activitat al CRAD acollirà una conferència: ‘Dona i epilèpsia. Cuidadora, afectada o familiar, totes convivim amb ella' a càrrec de Rocio Mateos, presidenta de FEDE Federació Espanyola d'Epilèpsia.