Preparat per al Dia Micaco?
Badalona acollirà el proper diumenge 26 de maig una nova edició
Redacción - 18/05/2013 06:04
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6469

Badalona acollirà el proper diumenge 26 de maig una nova edició del Dia Micaco. Tindrà lloc al barri de Llefià i comptarà amb una jornada de bitlles amb el II torneig de bitlles catalanes de Badalona i dinar popular a la plaça Trafalgar on tindrà lloc el I concurs de postres amb micacos de les festes de maig. 

Aquest acte, tanca la programació de les Festes de Maig i vol ser, segons la Comissió de Festes de Badalona, un espai de trobada amb un sa esperit competitiu.

Per tal de formalitzar la inscripció els interessats ho poden fer en aquest enllaç http://llefia.org/blog/bitlles/inscripcio-ii-torneig-bitlles-dia-micaco-26-maig/.

Programació del 26 de maig

De 10.00  a 12.00 hores hi haurà espai per entrenar i a les 12.00 hores començarà el torneig. Hi haurà premi per als tres primers classificats i el premi especial Micaco a l'equip més Micaco (premi que cada any passa d'equip guanyador a equip guanyador).

Per participar al I concurs de postres amb micaco s'ha de presentar la creació amb els següents requisits: que contingui micaco (nespre) i una quantitat mínima de cinc racions. Cal fer arribar el postre el mateix dia entre les 13.00 i les 15.00 hores, i a les 15.30h tindrà lloc el lliurament del premis: premi a la millor presentació i premi al més gustós.

Es podrà gaudir a més d'un dinar popular al migdia. Per fer la reserva prèvia a: comissiofestesbdn@gmail.com